داشتن موهای همیشه پرپشت آرزوی همهی ماست ولی اکثر آدمها بعد از سن 30 سالگی ریزش مو را تجربه خواهند کرد. این ریزش میتواند به علت ارثی، بیماریهای زمینهای مانند مشکلات تیروئیدی و تغذیهی نامناسب و کمبود برخی ویتامینها یا مواد معدنی در بدن باشد. ریزش موی طبیعی روزانه با توجه به نظرات مختلف میتواند بین 50 تا 150 تار مو باشد.
ریزش مو در مردان و زنان الگوهای متفاوتی دارد. در مردان این ریزش از خط رویش مو و شقیقهها شروع میشود و به تدریج به سمت بالا رفته و نواحی بیشتری را دربرمیگیرد. در خانمها ریزش مو به صورت پراکنده است و باعث کم پشت شدن مو در یک ناحیه یا کل سر میگردد و اغلب منجر به طاسی نمیشود.
درمانهای رایج برای این مشکل با توجه به نوع آن میتواند درمانهای هورمونی، استفاده از محلول ماینوکسیدیل، لیزر، و درمانهای دارویی باشد. اما ازآنجا که پیشگیری همیشه بهتر از درمان است نقش خود ما در جلوگیری از بروز این مشکل چیست؟
- همانطور که میدانید تغذیه نقش مهمی در سلامت عمومی بدن دارد. برای جلوگیری از ریزش مو مصرف مواد حاوی پروتیین ضروریست. برای تامین پروئین مورد نیاز به منظور رشد و تقویت مو میتوانید از گوشت، لبنیات، حبوبات و انواع آجیل و مغز استفاده کنید که همچنین منبعی برای اسیدهای چرب امگا3 نیز میباشند.
- کمخونی نیز یکی از دلایل ریزش مو است ولی برای مصرف قرصهای آهن باید کمخونی شما با آزمایش اثبات شده باشد.
- برای تقویت مو نیز همانند آنچه که در بخش مراقبت از ناخن گفته شد، میتوانید از منابع غذایی حاوی روی استفاده کنید.
- نحوهی نگهداری و برخورد با مو نیز در افزایش ریزش مو بیتاثیر نیست. استفاده زیاد از موادی همچون رنگ مو، دکلره، فرکنندههای دائم مو، اکستنشن و همچنین وسایلی مانند اتوی مو، سشوار همه و همه میتواند به موهای شما آسیب رسانده و باعث ریزش آن شوند. همچنین خانمها در صورت داشتن موهای بلند باید نحوهی بستن و جمع کردن آن را هرازگاهی تغییر دهند. استفاده از ابزاری مانند چهل گیس، کش مو و هر چیز دیگری که باعث کشیده شدن مو شود نیز باعث فشار به مو و آسیب به فولیکولهای مو میگردد.
برای نگهداری بهتر از موهای خود و طرز استفاده از ماسک موهای خانگی میتوانید به مقاله دستورساخت 11 ماسک موی خانگی رجوع کنید.
برچسب ها : ریزش مو مراقبت از مو تقویت مو
0 دیدگاه